Ghid eMAG: cum profiți de cele mai mari reduceri

de: Răzvan Băltărețu
05 12. 2017

eMAG a pornit campania de reduceri dedicată aniversării celor 16 ani de activitate. Mecanismul e puțin diferit de Black Friday, dar poți prinde produse la prețuri mult mai mici. 

Aniversarea eMAG vine cu reduceri de până la 10 milioane de lei și campania a pornit la prima oră a dimineții. Totul se învârte în jurul unui voucher pe care îl aplici în contul tău, apoi începi cumpărăturile.

Categoriile de produse la care eMAG aplică reduceri le poți vedea pe pagină dedicată campaniei. Astfel, voucherul eMAG îți aduce cel puțin 5% reducere la toată gama de produse pe care le vinde magazinul. Spre deosebire de Black Friday, acum nu mai sunt incluse produse din Marketplace.

Apoi, ai 10% reducere la televizoare, laptopuri, camere foto Nikon sau componente pentru PC. Totodată, ai putea prinde la preț mic și ceasuri inteligente vândute de eMAG, dar și cosmetice și electrocasnice mici sau electrocasnice mari de la diverse branduri. Urmează cele cu 15% și cu 20 sau 30%. Sigur, te-ar putea interesa cele mai mari reduceri. Astea sunt la îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, până la 35%.

Cum prinzi cele mai mari reduceri eMAG

eMAG a anunțat reduceri de 10 milioane de lei și la ora publicării acestui articol au fost deja cumpărate produse cu reduceri de circa două milioane de lei. Campania e valabilă doar o zi, așa că dacă vrei să prinzi cele mai mari reduceri trebuie să te grăbești.

Ziceam de voucherul oferit de eMAG, iar ca să profiți de el trebuie să intri în contul de pe eMAG. Acolo, te duci la câmpul care îți permite să adaugi un card cadou sau un voucher. Introduci codul și îl aplici. După ce-ai trecut prin faza asta, poți aplica reduceri pentru produsele din coș sau poți să le cauți în magazin pe cele pe care le vrei.

Voucherul eMAG poate fi folosit pe mai multe comenzi, inclusiv pe produse la promoție, dar și împreună cu alte carduri cadou eMAG pe care le ai. Nu poate fi cumulat cu alte vouchere.

Categorii eMAG cu cele mai bune oferte

Ziceam că cele mai mari reduceri sunt la îmbrăcăminte pentru femei, dar și la îmbrăcăminte pentru bărbați. Cu o reducere de 15% poți profita și de produsele de iluminat de la Philips, unde intră și becurile inteligente Hue. Iar dacă vrei să schimbi laptopul, acum e ocazia, pentru că Acer are laptopuri cu o reducere de până la 15%, iar gama de produse listată de eMAG are atât modele de gaming, cât și unele ultraportabile. Recomand modelul Acer Aspire S cu cel mai nou procesor Intel, cu ecran de 15,6 inci full HD și SSD de 256GB listat cu reducere de 18%.

Tot pe gaming, te poți orienta către periferice destinate consolelor, dar și către jocuri video. eMAG listează FIFA 18, carduri pentru PlayStation Store, scaune de gaming sau căști audio excelente pentru sesiunile lungi de jocuri video. Consola Xbox One, de exemplu, cu 500GB costă doar 1.000 de lei. Le poți verifica pe toate acestea pe site-ul eMAG.

Poate cea mai bună alegere ar fi un TV nou, eventual smart. În acest caz, poți alege de la Samsung, Philips sau Panasonic, cu mențiunea că cel dintâi își face propriul sistem de operare. În fine, întreaga ofertă eMAG cu reducerile dedicate aniversării sunt disponibile pe pagina dedicată.

Un sfat, pe final, e să nu ignori categoria de resigilate listate de eMAG, acolo unde poți să prinzi reduceri de câteva sute de lei la telefoane foarte bune, produse de gaming sau chiar laptopuri.